The Theory of Everything(2014)


http://www.imdb.com/title/tt2980516/

O teorie care sa cuprinda tot, cum a aparut Universul, cand se va descompune?
Timp-Spatiu
Particula-Unda
Perceptie-Iluzie

Stephen Hawking,
http://www.descopera.ro/descopera-misterele-universului/7419924-stephen-hawking-geniul-care-l-a-infruntat-pe-dumnezeu

Stephen Hawking a descoperit teoria prin care timpul inseamna altceva decat il percepem noi. Urmariti viata sa si va veti convinge.
Constiinta poate ignora timpul.
Constiinta nu poate insa ignora credinta.

Interpretare de exceptie a actorului Eddie Redmayne.
Eddie Redmayne Wins Best Actor At BAFTA Awards
http://www.imdb.com/name/nm1519666/

Vizionare placuta!

6 gânduri despre “The Theory of Everything(2014)

 1. Tot abia acum m-am prins si care-i treaba ca…de cate ori dadeam click pentru a ajunge pe blogul dumitale….aparea chestia aia ce….oferea consultantza in afaceri sau….gasirea de locuri d e munca . Mai bine mai tarziu decat niciodata asa incat da-mi voie sa te-ntreb , daca-i adevarata chestia aia cu ” bila ” din varful ASE 😉 si sa-ti urez sa ai parte d e toata fericirea din lume alaturi d e copilasii dumitale si d e sotul pe care singura l-ai ales si d e care …nu ma-ndoiesc ca-i un tip adevarat ! Bravo Lorelad !!!!!!!

  Apreciază

 2. La cum arata tipul ….are dreptate sa aiba ce are cu Dumnezeu si sa caute ADEVARUL !!! O minte STRALUCITA intr-un ” corp ” ce seamana cu-n corp uman . Pacat sau….dimpotriva : daca tipul arata cat de cat normal { adica asa ca dumneata sau ca … ceilalti oameni , pe care-i percepem ca ” normali ” } poate ca n-am fi avut parte de inteligentza sa deosebita ! I-am urmarit d e cate ori am avut ocazia , discursurile { destul d e rare de altfel } si….chiar mi-a placut cum gandeste tipul ! Eddie Redmayne s-a pregatit pentru rol urmarind foarte atent comportamentul unor oameni aflati in aceeasi situatie ca si Hawking iar rolul sau …cica a fost genial interpretat . Din nefericire…eu sunt satul d e amaraciunile de pe la noi asa incat , sa mai privesc amaraciunea inca unuia , fie el si-un geniu….este prea mult pentru mine …mult prea mult sau cel putzin , vine mult prea tarziu pentru mine 😦 ! La varsta pe care-o am , ma privesc in oglinda si….renuntz sa-i mai privesc pe altii mai amarati , mi-este suficient ce-mi arata oglinda . Respect in continuare Lorelad : ai postari rare dar…. DE ZILE MARI 🙂 🙂 🙂 !!!

  Apreciază

  • Merita sa il vedeti. Este un film care se concentreaza pe descoperire, pe reusita adaptarii, pe lupta si forta interioara. Este un film in care forta increderii, a iubirii transcede spatiul si timpul. Nu este un film care te intristeaza neaparat, ci un film care te provoaca la reflectie profunda asupra vietii.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s